Arbo Gezondheidscentrum op de Pride!

Op 3 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse Pride in Amsterdam. Dit betekent feest! Ook voor Arbo Gezondheidscentrum. Want wij vieren diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Arbo Gezondheidscentrum is de eerste arbodienstverlener in Nederland die meevaart met de Pride. Door mee te varen willen wij stigma’s doorbreken en laten zien dat de Arbo er voor iedereen is!

In Nederland werken bijna 10 miljoen mensen. Dat is meer dan de helft van alle Nederlanders. Het is belangrijk dat werknemers in Nederland gezond en duurzaam kunnen blijven werken. Niet alleen voor de werknemer zelf, maar ook voor een bedrijf. Want als je als werkgever goed voor je werknemers zorgt, heb je een gezonder (en succesvoller) bedrijf. Onze deskundigen (bedrijfsartsen, artsen, psychiaters, psychologen, arbeidsdeskundigen, veiligheidskundigen, casemanagers, praktijkondersteuners en anderen) in onze organisatie zetten zich elke dag in om Nederland gezond en samen werkzaam te houden.

Helaas komt verzuim en arbeidsongeschiktheid vaker voor bij LGBTQI-werknemers en voelt nog steeds niet iedereen zich veilig om uit de kast te zijn op de werkvloer. Wij zijn een landelijk opererende organisatie die diversiteit toejuicht, uitstraalt en actief uitdraagt. Wij werken dagelijks om werkend Nederland gezond te houden en zorg te dragen voor hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Dit doen wij in de spreekkamer, maar ook op organisatieniveau door werkgevers te adviseren over gezondheids- én diversiteitsbeleid.

Arbo Gezondheidscentrum brengt een breed scala aan arbodiensten en medische expertises samen, waaronder een arbodienst, een activatiepunt en een erkend GGZ-behandelcentrum. Daardoor kunnen we mensen sneller helpen én ervoor zorgen dat ze krijgen wat ze nodig hebben en gezien worden zoals ze zijn. Daar wordt iedereen beter van.

Het wordt hoog tijd dat LGBTQI-Nederland weet dat ze bij ons terecht kunnen voor de problemen die ze ervaren op het werk. Iedereen wil toch een leuke baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat?

MEER INFORMATIE?

Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over onze arbodiensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per e-mail of telefoon. Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen. Want niemand wordt beter van wachten op hulp.

Gerelateerde artikelen