Onze gecertificeerde arbodiensten vormen de sleutel tot effectieve verzuimbegeleiding en vitaliteitsmanagement. Met een actieve en doelgerichte aanpak navigeren we moeiteloos door het complexe landschap van regelgeving en instanties, waardoor werknemers en organisaties snel de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Dankzij ons uitgebreide netwerk van specialisten bieden we verzuimbegeleiding, re-integratiebegeleiding en casemanagement op maat. Met alles letterlijk onder één dak, zijn wij je partner voor verzuim-, activatie- en vitaliteit vraagstukken.

Waarom Arbo Gezondheidcentrum?

  • Geen wachttijden, directe toegang tot zorg.
  • Persoonlijk contact en snelle actie.
  • Expertise in psychisch en sociaal verzuim voor doelgerichte behandelingen.
  • Eigen gecertificeerd GGZ-behandelcentrum voor werkend Nederland.
  • Focus op duurzaam herstel en terugkeer naar werk dus kortere verzuimduur.

“Ik heb het Arbo Gezondheidscentrum als heel positief ervaren. De benadering is zeer persoonlijk en authentiek. De professionals zijn zichzelf, en gedragen zich niet zo zeer als ‘De Dokter’. Ik word uitgedaagd! Terwijl ik al 21 jaar thuis loop, heb ik nu het gevoel goede stappen te kunnen maken. Het belangrijkste is dat er in mogelijkheden en oplossingen wordt gedacht en niet in onmogelijkheden.”

FAQ. Veel gestelde vragen.

Gecertificeerde arbodiensten zijn professionele dienstverleners die voldoen aan alle wettelijke vereisten en kwaliteitsstandaarden voor arbodienstverlening.

Gecertificeerde arbodiensten spelen een cruciale rol in het waarborgen van het welzijn van werknemers en het optimaliseren van de bedrijfsprestaties. Ze bieden deskundige begeleiding bij het voorkomen en managen van verzuim, helpen werkgevers om te voldoen aan wettelijke verplichtingen op het gebied van arbeidsomstandigheden, en dragen bij aan een positieve werkcultuur. 

Een gecertificeerde arbodienst kan jouw organisatie ondersteunen bij diverse aspecten van het arbeidsgerelateerde gezondheidsmanagement. Van het opstellen van een effectief verzuimbeleid tot het begeleiden van werknemers bij re-integratie en het adviseren over preventiemaatregelen, een professionele arbodienst biedt maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie. 

Het vinden van een betrouwbare gecertificeerde arbodienst begint met grondig onderzoek. Let op hun certificeringen, trackrecord, referenties en het dienstenaanbod. Belangrijk is ook om te kijken naar de mate waarin de arbodienst aansluit bij de cultuur van jouw organisatie. Een goede match zorgt voor effectieve samenwerking en de beste resultaten. 

Meer informatie?

Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over onze arbodiensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per e-mail of telefoon. Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen. Want niemand wordt beter van wachten op hulp.