Bij ons draait alles om actie. Onze ervaren psychiaters en psychologen leiden een team dat gelooft in snelle interventies om langdurig verzuim te voorkomen en het welzijn van werknemers te bevorderen. In ons eigen GGZ-behandelcentrum met onze unieke aanpak die garant staat voor directe toegang en behandeling zonder wachttijden. Ook streven we naar het voorkomen van klachten om uitval te verminderen, waardoor werknemers op een gezonde en langdurige manier kunnen blijven werken. Een snelle interventie helpt bij een snel herstel en kan de ontwikkeling van psychiatrische problemen voorkomen. Door snel te schakelen en effectieve behandelingen te bieden, houden we de kosten laag en de resultaten hoog. Wij bieden de medewerkers de zorg die ze nodig hebben, zonder vertraging. Want niemand wordt beter van wachten op hulp.

Waarom Arbo Gezondheidcentrum?

  • Geen wachttijden, directe toegang tot zorg.
  • Persoonlijk contact en snelle actie.
  • Expertise in psychisch en sociaal verzuim voor doelgerichte behandelingen.
  • Eigen gecertificeerd GGZ-behandelcentrum voor werkend Nederland.
  • Focus op duurzaam herstel en terugkeer naar werk dus kortere verzuimduur.

“Ik heb het Arbo Gezondheidscentrum als heel positief ervaren. De benadering is zeer persoonlijk en authentiek. De professionals zijn zichzelf, en gedragen zich niet zo zeer als ‘De Dokter’. Ik word uitgedaagd! Terwijl ik al 21 jaar thuis loop, heb ik nu het gevoel goede stappen te kunnen maken. Het belangrijkste is dat er in mogelijkheden en oplossingen wordt gedacht en niet in onmogelijkheden.”

FAQ. Veel gestelde vragen.

GGZ-begeleiding door arbodiensten biedt ondersteuning aan werknemers met psychische klachten op het werk. Denk aan counseling, behandeling en advies om zowel werknemers als werkgevers te helpen bij het verbeteren van het psychisch welzijn. 

GGZ-begeleiding vermindert verzuim door tijdige identificatie en behandeling van psychische klachten. Door werknemers tijdig de juiste ondersteuning te bieden, kunnen problemen worden aangepakt voordat ze tot langdurig verzuim leiden.  

Werkgevers verminderen verzuimkosten en bevorderen een gezonde werkomgeving. Werknemers profiteren van professionele ondersteuning en behandeling voor psychische klachten, waardoor ze sneller herstellen en weer aan de slag kunnen.  

Meer informatie?

Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over onze arbodiensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per e-mail of telefoon. Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen. Want niemand wordt beter van wachten op hulp.