Bij Arbo Gezondheidscentrum vinden we het belangrijk dat werknemers op hun plek zitten. Daarom organiseren we diverse activatietrajecten om werknemers weer in topconditie te krijgen. Daarnaast bieden we bemiddeling naar passend werk, voor mensen die niet in hun huidige baan kunnen blijven. Re-integratie spoor 2 is dan ook het begin van een nieuw (werk)leven. Met wekelijkse activiteiten helpen we medewerkers stap voor stap weer te integreren en met vitaliteitsprogramma’s hun eigen mogelijkheden te (her)ontdekken. Onze persoonlijke en snelle aanpak biedt werknemers de kans om weer aan de slag te gaan. Want niemand wordt beter van wachten.

Waarom Arbo Gezondheidcentrum?

  • Geen wachttijden, directe toegang tot zorg.
  • Persoonlijk contact en snelle actie.
  • Expertise in psychisch en sociaal verzuim voor doelgerichte behandelingen.
  • Eigen gecertificeerd GGZ-behandelcentrum voor werkend Nederland.
  • Focus op duurzaam herstel en terugkeer naar werk dus kortere verzuimduur.

“Ik heb het Arbo Gezondheidscentrum als heel positief ervaren. De benadering is zeer persoonlijk en authentiek. De professionals zijn zichzelf, en gedragen zich niet zo zeer als ‘De Dokter’. Ik word uitgedaagd! Terwijl ik al 21 jaar thuis loop, heb ik nu het gevoel goede stappen te kunnen maken. Het belangrijkste is dat er in mogelijkheden en oplossingen wordt gedacht en niet in onmogelijkheden.”

FAQ. Veel gestelde vragen.

Vitaliteitstrajecten kunnen een krachtige boost geven aan zowel de gezondheid als de productiviteit van werknemers. Door te investeren in de vitaliteit van het team kunnen organisaties het ziekteverzuim terugdringen, de werksfeer optimaliseren en de algehele prestaties van het personeel versterken.

Een vitaliteitstraject biedt een scala aan activiteiten, zoals gezondheidsscreenings, workshops over stressmanagement, fitnesslessen, mindfulnesssessies, ergonomische trainingen en voedingsadvies. Deze diverse mix van activiteiten is ontworpen om de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van werknemers te verbeteren.

De duur van vitaliteitstrajecten varieert afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van zowel de organisatie als haar werknemers. Het uiteindelijke doel is om duurzame positieve impact te creëren op de gezondheid en het welzijn van je medewerkers. 

Meer informatie?

Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over onze arbodiensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per e-mail of telefoon. Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen. Want niemand wordt beter van wachten op hulp.