Over het
Arbo gezondheidscentrum

De snelste Arbo van Nederland.

Alles in Nederland gaat in een razendsnel tempo, maar wanneer een werknemer vanwege ziekte tijdelijk niet kan werken en ondersteuning nodig heeft, lijkt de tijd plots stil te staan. Maar niemand beter wordt van wachten op hulp. Zowel werknemers als organisaties verdienen snelheid. Stilstand door ziekte is niet alleen vervelend, maar ook onnodig.  

Onze activatietrajecten zijn dé manier om medewerkers die even uit de running zijn, weer terug te laten keren in hun eigen of ander passend werk. Met een uitgebreid aanbod aan arbodiensten en medische consultatie, waaronder een gecertificeerde Arbodienst en Activatiepunt, onder één dak bieden wij de juiste begeleiding en aandacht om werknemers weer optimaal te laten functioneren. 

Waar wij voor staan

Vitaliteit

Met een hands-on mentaliteit, passende vitaliteitsprogramma’s en deskundig personeel bieden we werknemers de zorg die ze nodig hebben om weer optimaal te functioneren. 

Duurzame inzetbaarheid

De trajecten zijn preventief, duurzaam en gericht op de lange termijn. Bij ons krijgen mensen de aandacht en begeleiding die nodig is om uiteindelijk weer op volle kracht te kunnen werken. 

Multidisciplinaire aanpak

Meer dan 12 weken wachten op de start van een behandeling? Dat kan echt niet! Bij (langdurige) ziekte en arbeidsongeschiktheid passen we een snelle en grondige multidisciplinaire aanpak toe. Ervaren specialisten bekijken de situatie vanuit verschillende perspectieven om een duidelijk en effectief advies te geven.

Meer informatie?

Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over onze arbodiensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per e-mail of telefoon. Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen. Want niemand wordt beter van wachten op hulp.